Подружжя, які прожили у шлюбі близько 50 років,  стикалися на своєму життєвому шляху з низкою проблем та викликів, але змогли зберегти стосунки та теплі почуття один до одного.

Про це пише "Welland Good ".

Тож шість пар поділилися секретами, які допомогли їм зберегти сімейне щастя.

Знайдіть час, щоб зосередитися один на одному

Браша і Ар'є Гец разом уже  40 років і виховали шістьох дітей, які через певний період часу почали покидати батьківську домівку.

А тому пара почала приділяти більше уваги один одному.

У негативні часи тримайтеся на позитиві

Лорі та Майк Мандріот одружені уже 44 роки, і вони радять не приймати рішення , коли вами контролюють емоції.

Лорі зазначила, що варто розуміти, що всі помиляються. У житті буває багато викликів, тож не варто зациклюватися на розчаруваннях та негативі, краще підтримувати позитив у стосунках.

Відкрито спілкуйтеся та діліться своїми страхами

Керрол Джи, яка одружена з Ронні протягом 46 років запевняє, що не варто боятися ділитися своїми страхами та переживаннями з партнером.

Чоловік Керрол багато років боровся з низкою хронічних хвороб, відповідно це впливало на перебіг життя і на їх стосунки.

Керрол зауважила, що коли намагалася поговорити з чоловіком про свої страхи, він завжди говорив , що з ним нічого не трапиться , тож їй не варто хвилюватися.

Однак настав момент , коли пара усвідомила, що їх емоційне здоров'я занепадає. Вирішити цю проблему допомогла терапія стосунків, під час якої подружжя нарешті «почуло» один одного.

Підтримуйте та поважайте один одного

Джанет та Стівен Холл прожили разом 42 роки, теж стикалися на життєвому шляху з безліччю проблем та викликів.

Проте найважливіший урок, який вони засвоїли - це ставитися один до одного з повагою та гідністю, бути хорошими друзями та залишатися вірними один одному.

Ці правила допомогли парі пережити смерть спільної доньки та зберегти теплі почуття один до одного.

Ніколи не сприймайте свої стосунки як належне

Мері та  Джеррі Бурак запевняють, що протягом 50 років спільного життя вони не сприймали свої стосунки як належне, хоча їм часом було важко зберігати сім'ю.

Пара розповідає, що вони пережили чимало: Джері мало тричі не помер від ускладнень грипу, багато часу проводили в лікарнях, зіткнулися з проблемами у бізнесі, проте завжди пам'ятали  про обітниці , якими обмінялися 50 років тому: про відданість, повагу та любов один до одного.

Прийміть ваші подібності та відмінності

Террі Ітон і Роберт Вільям прожили у шлюбі 37 років, а 28 років будували спільний бізнес.

Ітон підмітив, що у стосунках важливо сприймати усі відмінності та подібності партнерів.

Пара запевняє, що незалежно від змін, які відбувалися у їх житті вони завжди розуміли, що є різними особистостями, які мають свої інтереси та перспективи.

Як писав «Вголос»,  в Україні стартували додаткові виплати багатодітним сім’ям.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ