Поліція Львова відкрила кримінальне провадження за фактом неправдивого замінування коледжу у Сихівському районі міста.

Так, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Про це повідомили «Вголосу» у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Відомо, що сьогодні, 17 січня,  близько 13:30, до поліції надійшло повідомлення від дирекції навчального закладу про те, що вони отримали інформацію про його замінування.

На місце пригоди одразу прибули ​слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Після обстеження території коледжу вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено.

Як результат, було евакуйовано 500 студентів та 120  викладачів.

Таким чином, за фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться досудове розслідування, поліцейські вживають усіх заходів для встановлення особи аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Як повідомляв Вголос, мова йде про  замінування Технологічного фахового коледжу Національного університету «Львівська Політехніка», який розташовано за адресою  проспект Святого Івана Павла ІІ, 15.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ