Синоптики прогнозують мінливу погоду на вихідні. Якщо у суботу фронт із опадами у вигляді снігу переміститься на південь і схід України, то в неділю там буде сонячно. Натомість сніг уже вкриватиме західні області.

Згідно з даними Укргідрометцентру, температура повітря вночі буде стабільно морозною. Стовпчики термометра навіть опустяться до позначки –7 градусів. Удень повітря не прогріватиметься більше 1...3 градусів.

Субота, 17 листопада:

На заході країни буде сухо та сонячно, водночас температура повітря становитиме 1...3 градуси вдень. На Закарпатті буде тепліше — до +7. Натомість уночі прогнозують 5...7 морозу.

Схожа погодна ситуація буде у північних і східних частинах країни країни. Там синоптики обіцяють удень 0...3 тепла, вночі — 4...6 морозу. На півночі навіть — до –8. Опади передбачаються лише на Донеччині, де очікується сніг.

У південній частині України сніг прогнозують у Запорізькій і Херсонській областях, а в окупованому Криму — дощ. Удень температура повітря становитиме 1...3 градуси вище нуля, вночі — до трьох градусів морозу.

Неділя, 18 листопада:

Сніжна погода перейде з південного сходу на північ і захід. Тож у всіх західних областях випаде сніг. Виняток — Закарпаття. Вдень прогнозують 1...3 тепла, вночі — 5...7 морозу.

У центральній частині України сніг очікують лише в Житомирській і Київській областях. Вдень температура повітря становитиме 0...2 градуси тепла, вночі — 4...6 морозу.

Сніг прогнозують і на півночі України, вночі температура повітря опуститься до –8 градусів.

У східних і південних областях буде без опадів і сонячно. Вдень — до +3. Вночі в східних областях 4...7 морозу, на півдні — до –3.

ІА "Вголос": НОВИНИ