65 посадових осіб, які б повинні були стежити за станом доріг на Львівщині, притягнуто до відповідальності після проведення осінньо-комісійного обстеження вулично-дорожньої мережі, патрульні притягнули до відповідальності.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівщини

 Зокрема, на дорогах області та міста в утриманні дорожніх знаків виявили 927 недоліків.

Це - 15443 м² розмітки у незадовільному стані; 8300 м² ям, вибоїн та просідань; недоліки в утриманні 406 об'єктів штучного освітлення; у незадовільному стані 1528 метрів погонних транспортної огорожі; 611 дощоприймачів та люків у незадовільному стані.

 
Патрульні видали 84 приписи та вимоги на усунення недоліків за порушення правил, норм та стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі. Також інспектори притягнули до відповідальності 65 посадових осіб. Зокрема:
 
 
  • винесли 34 постанови за ч. 1 ст. 140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд) КУпАП;
  • склали 23 протоколи за ст. 188-28 (Невиконання законних вимог (приписів) посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції щодо усунення порушень правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху) КУпАП;
  •  та оформили 8 протоколів за ч. 4 ст. 140 (Недоліки в утриманні доріг, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна) КУпАП.
Також нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у ДТП з мотоциклом постраждала неповнолітня особа. 

ІА "Вголос": НОВИНИ