Ви як люблячий брат, хлопець чи син уже в передчутті першого весняного свята? Уже шукаєте ідеї як здивувати близьку людину на Міжнародний жіночий день? Спокійно, цього року у вас точно все вийде.

Адже ми зробили для вас добірку з найкращими подарунками до 8 березня, які принесуть радість отримувачу. Набір з косметикою для справжньої леді, урок заняття танцями, гаджети — зібрали найкращі варіанти в один список. Тож обирайте свій і дивуйте близьких.

Beauty-box

Так, цей подарунок актуальний у будь-яку пору року і свято. Але ж хто відмовиться від нової косметики? А до 8-го березня якраз готують спеціальні яскраві набори, які підкреслюють красу кожної красуні. У коробці може бути як декоративна косметика (помади, туш, підводка тощо), так і доглядова (крем для рук, альгінатна чи тканинна маска, скраб для губ). Також ці набори можна зібрати власноруч.

Засоби по догляду за волоссям

Весна — час коли ми знімаємо з голови шапку. Тоді дівчата показують красу своєї шевелюри, а це означає, що вона повинна бути просто ідеальною. Спеціальні засоби для волосся зроблять його блискучим, гладеньким та слухняним. Це той варіант, коли дівчина буде ідеальною до кінчиків волосся.

Заняття з танців

Знайома в пошуках нового хобі, яке дозволить розслабитися? Танці — це спорт, антистрес і хороший настрій. Тому обирайте, опираючись на стан душі отримувачки: бунтарці — курс танців на пілоні або тверк, романтичній натурі — заняття з аргентинського танго. А якщо жінка в собі щойно відкрила ресурс і жіночність — їй потрібно підкріпити результат на майстер-класі зі стріп-пластики.

До речі, всі можливі варіанти танцювальних і не тільки занять, які можна подати у вигляді подарунку, знайдете за посиланням https://www.bodo.ua/podarki-na-8-marta/zhenshchine/.

Спідня білизна

У вас достатньо близькі стосунки? Що ж, тоді мереживний комплект спідньої білизни в жіночому гардеробі ніколи не буде зайвим. Постарайтеся обрати якісну річ з акуратними швами й приємним на дотик матеріалом. Червоний колір допоможе розпалити пристрасть, а чорний — гарно підкреслює фігуру й завжди виглядає елегантно.

Жіночі гаджети

Фен чи плойка — ідеальні варіанти для тих, хто любить робити собі зачіски. До вибору треба підійти з розумом. Якщо хочете обрати фен — він обов’язково має мати режим холодного повітря. Плойка повинна володіти зміною температурного волосся для створення різної фіксації залежно від типу волосся.

Прикраси

Підвіска чи браслет у ніжних квітах — варіант, з яким майже неможливо помилитися. А ще великий плюс: обиравши такі прикраси, вам не потрібно вгадувати з розміром.

Дерев’яна підставка

Це може бути варіант для ноутбука або ж закусок під вино — це зараз популярний тренд. Вона з задоволенням організує вам пікнік на природі або затишний вечір з вином при свічках вдома.

Набір ароматизованих свічок

Кожна друга дівчина обожнює приємний запах у квартирі. І майже кожна — купує свічки. Вони згодять для романтичного вечора з коханим за вечерею, або ж затишної атмосфери в ванній самій з собою. Крім того, це гарний декор кімнати.

Подарунковий сертифікат на враження

Вечір в SPA для двох, політ на повітряній кулі чи літаку, побачення на даху багатоповерхівки — романтика завжди в тренді.

У будь-якому випадку даруйте квіти — це завжди приємно й нагадує про жіночність.

ІА "Вголос": НОВИНИ