Дев’ятьом учасникам злочинного угрупування повідомили про підозру львівські прокурори.

Слідство встановило, що зловмисники організували на території Івано-Франківської та Львівської областей псевдо реабілітаційні центри. Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

У цих закладах вони нібито лікували залежних від алкоголю та наркотиків людей. Наприкінці березня правоохоронці викрили злочинну групу.

Причетні до злочину експлуатували та незаконно утримували залежних осіб під виглядом надання платних медичних послуг з лікування. До людей застосовували фізичне і психологічне насилля, а також забороняли вільно пересуватися.

Наразі триває слідство. Правоохоронці вже зібрали достатню кількістю доказів для того, щоб притягнути фігурантів провадження до кримінальної відповідальності. Найближчим часом злочинцям оберуть запобіжні заходи.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

  • Львівські правоохоронці врятували малолітню дитину, яку побачили у вікні сьомого поверху. Дитина стояла на підвіконні відчиненого вікна та плакала. Поліцейським вдалося переконати дівчинку відчинити.
  • У перший день літа два автобусні маршрути тимчасово почнуть курсувати за зміненим маршрутом. У Львові почнуть проводити третій етап реконструкції вулиці Шевченка. Ремонтні роботи здійснюватимуть від вулиці Залізничної до вулиці Я. Мудрого.
  • Під час будівництва інфраструктурних об’єктів для Збройних сил України на Львівщині розікрали майже два мільйони гривень з державного бюджету. Оборудку організували посадовці Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління.

ІА "Вголос": НОВИНИ