9-річний мешканець Львова Лука Аронов зібрав 120 тисяч гривень для того, щоб придбати авто Збройним силам України.

Так, маленький футболіст провів на своїй сторінці у соціальних мережах розіграш поштових марок. Восьмеро осіб виграли комплект марок і конверт серії «Русскій воєнний корабль … всьо!».

Про це пише видання LMN.

«Ми планували зібрати 90 тисяч, а зібрали аж 120! Це дуже круто, бо ми зможемо купити ще більше для армії або купити краще авто. Я вірив, що вдасться зібрати гроші – і вдалося! Я вірю в перемогу України і вірю в ЗСУ!», – поділився Лука.

Відомо, що для того, щоб зібрати всю суму хлопець віддав на розіграш три комплекти своїх марок. Вже через деякий час він збільшив їх кількість до шести і напередодні розіграшу знайомий родини з прифронтового Харкова передав для учасників збірки ще один комплект марок. 

До розіграшу була залучена 81 людина з України, Польщі, Німеччини, США та Канади. 

Найбільша сума внеску склала 15 тисяч гривень.

«Це надзвичайно важливо, що нашим захисникам допомагають не лише дорослі українці, але й діти. Бо діти – це майбутнє. Я дуже щаслива, що нам вдалося закрити цей збір, але ми не зупиняємося, бо знову отримали з фронту запит на дві автівки. Кожна допомога важлива і разом ми обов’язково переможемо», – розповіла волонтерка Світлана Щадило, через яку проводили цей збір коштів.

Вголос раніше писав, що 14-річний школяр Володимир Романчук з Івано-Франківська виставив на продаж футболку з автографом Кріштіану Роналду. Всі виручені кошти він передасть українській армії.

ІА "Вголос": НОВИНИ