Переважна більшість комерційних проектів, які міський голова Андрій Садовий обіцяє реалізувати у Львові і які нібито мають принести шалені прибутки місту, - це піар і повна відсутність результату.

Про це в ефірі «Народного толк-шоу» заявив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

«За чотири роки каденції депутата ЛМР я чую про дуже багато проектів, але це просто піар Садового, який у 90% випадків не завершується нічим. Ми говорили про дуже багато проектів, які або закриваються кримінальними справами, або говориться »мені не дали зробити...«, - каже Зінкевич.

Депутат звертає увагу на те, що мерія саботує значну кількість проектів й ухиляється від контролю Антимонопольного комітету.

»Гроші, які ми беремо в ЄБРР, маємо давати під якісь проекти, маємо давати оцінку в Антимонопольному комітеті. Протягом останнього часу, як я помітив, Львівавтодор, Львівелектротранс, ще низка комунальних підприємств навіть не відправляють договори в Антимонопольний комітет, щоби вони дали своє рішення: доцільно чи недоцільно брати. Як на мене, це означає, що не має бажання завершити ті договори", - додав Ігор Зінкевич.

Повний запис ефіру дивіться тут:

Нагадаємо, напередодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила підозру у зловживанні владою міському голові Львова Андрієві Садовому. Мер та високопосадовці Львівської міської ради підозрюються у завданні збитків державі на суму 93,5 млн грн.

ЗМІ із посиланням на джерела повідомляли, що сторона обвинувачення клопотатиме про заставу для Садового в розмірі 50 мільйонів гривень. Після цього в інтерв’ю своїм ЗМІ Садовий заявив, що грошей на заставу не має, тож проситиме допомоги в людей і продаватиме майно.

Більше на цю тему читайте у статті: Афера з усіма відомими 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ