Кандидат в президенти України, лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко подав скаргу до Центральної виборчої комісії на несвоєчасну передачу окружними комісіями даних щодо явки виборців на президентських виборах.

Кандидат в президенти хоче притягнути до відповідальності голів окружних комісій, повідомляє агентство Інтерфакс-Україна. 

У коментарі виданню представник Гриценка в ЦВК Руслан Чорнолуцький розповів, що дільничні комісії мали передати дані про кількість виборців, внесених до списків на момент завершення голосування, і кількість виборців, які отримали бюлетені, до 20:30 неділі, 31 березня.

«А до 21:30, відповідно до встановленої процедури, окружні комісії через систему »Вибори« передають цю інформацію до ЦВК», – наголосив Чорнолуцький.

Як відомо, за даними національного екзит-полу, найбільше голосів виборців отримує шоумен Володимир Зеленський – 30,6%, друге місце посідає чинний Президент Петро Порошенко з 17,8% голосів виборців, третє місце – лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко зі 14,2% голосів.

ІА "Вголос": НОВИНИ