Комунальна установа «Львівський міський молодіжний центр» запрошує львів‘ян на лекцію «Мамо, я — гей, але важливо не це». Захід відбудеться у межах фестивалю «Молодвіж», який проводять за кошти міського бюджету. Спікером вказано львівського журналіста Володимира Бєглова, який у 2014 році разом з екс-нардепом від «Самопомочі» Іриною Подоляк організовував акцію «Львов говорит по русски».

 На це у свому Facebook звернув увагу Богдан Федун.

«На цих вихідних ЛКП «Львівський міський молодіжний центр» організовує фестиваль у Fest Republic. Пропонують усім охочим прослухати лекцію: «Мамо, я – гей, але важливо не це!». Спікером буде Володя Бєглов. Той самий Бєглов, який з товаришкою Подоляк в 2014-му організовував акцію «Львоф гаваріт па рускі»! Ну, і ще в програмі цілий блок виступів про аборти, сексизм, фемінізм… І навіть запрошення «поділитися органами». І оце все — за наші гроші. За гроші бюджету Львова! Андрій Садовий, Андрій Москаленко, Департамент розвитку, що це таке?» - написав Федун.

Зазначимо, фінансування ЛКП «Львівський міський молодіжний центр», як і більшості комунальних підприємств міста, відбувається через поповнення статутного капіталу. Торік розмір статутного капіталу Молодіжного центру збільшили із 2 до 12 мільйонів гривень. Як обіцяв тоді департамент розвитку, кошти мали піти на підготовку Львова до участі в конкурсі «Молодіжна столиця Європи».

ІА "Вголос": НОВИНИ