У Києві у День пам’яті жертв голодоморів відбувся концерт відомого «інфлюенсера», кумира молоді Дмитра Монатика.

Про це у прямому ефірі проєкту «Народне Толк Шоу» на телеканалі NTA заявив депутат Львівської обласної ради Тарас Чолій.

Тарас Чолій відреагував на гучну еротичну вечірку блогерів у Будинку вчених у Львові. Зокрема, він звернув увагу не лише на аморальну поведінку «лідерів думок», а й на позицію керівництва Будинку вчених, назвавши її «гидотною».

На думку Чолія, там добре знали, яка саме вечірка відбуватиметься, ба більше, допустили її проведення попри введення на Львівщині червоного рівня епіднебезпеки.

Водночас він зауважив, що Будинок вчених вже давно став приватною власністю, яка слугує окремим людям як додаткове джерело заробітку. 

«Ця будівля належить профспілці освітян на науковців. Але насправді, ми багато років спостерігаємо за діяльністю цього будинку і я вважаю, що це є приватне підприємство окремих людей, яке не має жодного відношення ні до освітян, ні до науковців. Основна мета тих, хто ним управляє, це є гроші. Вони не могли не знати, що у нас «червона зона», що у нас День пам’яті жертв голодоморів», – акцентував він.

Депутат Львівської облради також розповів, що «голодна туса» блогерів у День пам’яті – не єдине масштабне святкування в Україні. Ще один кумир молоді - Дмитро Монатик влаштував святковий концерт у Києві.

«У Києві в цей день був концерт ще одного «інфлюенсера», кумира молоді Монатика. Це не є новина. Але у цей день не мало би бути жодних розважальних заходів. Бо, наприклад, якби така річ відбулася в Ізраїлі, то, я думаю, що багато із таких інфлюенсерів втратили би громадянство, або ж волю», – переконаний Тарас Чолій.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у Львові блогери влаштували гучну вечірку в день пам’яті жертв Голодомору Напис «блогерська голодна туса», яку додав у своєму інстаграмі ведучий свята Володимир Остапчук, викликала особливо велику хвилю нерозуміння серед українців. 

Детальніше про ситуацію та позицію учасників скандальної вечірки читайте у розширеному матеріалі редакції "Вголос". 

ІА "Вголос": НОВИНИ