Депутатка Одеської міської ради від партії «Самопоміч» Ольга Квасніцька присоромила владу міста за неспроможність впоратись зі сміттям.

Обраниця виклала у своєму «Фейсбуці» світлини, зроблені в Івано-Франківську, показавши, з кого повинна брати приклад одеська мерія.

«Нам обіцяли збудувати сміттєпереробний завод, між тим навіть таких засобів не маємо. Чому Івано-Франківськ зміг, а Одеса ні? Ваша відповідь...», - прокоментувала Квасніцька.

У коментарях до допису депутатки одесити саркастично відповіли на її запитання, зазначивши, що міський голова Одеси - "надійний господарник", а також нагадали, що у Івано-Франківську монополію влади мають представники ВО "Свобода". Міським головою, як відомо, є екснардеп від "Свободи" Руслан Марцінків, а найчисельніша фракція - у його ж політичної сили ВО "Свобода".

До слова, представників "Самопомочі", членом якої є сама депутатка Квасніцька, у міській раді Івано-Франківська усього шість. Тим часом монополію влади (міського голову й засновника партії Андрія Садового, а також більшість у складі депутатського корпусу) "Самопоміч" має у Львові, де кілька років тому сталася сміттєва криза.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ