Про це передає видання «The Sun».

Як повідомив менеджер співачки, причина такої тривалої перерви пов'язана з сином артистки, який в наступному році піде в школу.

«Анжело - пріоритет, номер один для Адель. Він - найважливіше, що є в її житті. Адель завжди брала сина з собою на гастролі, але, оскільки він піде наступної осені в школу, коли вона поїде в тур, вони будуть розлучені. Вона не хоче пропустити, як він росте, а тому вирішила відмовитися від гастролей заради нього », - сказав інсайдер, зазначивши, що для Адель це було дуже просте рішення.

Зараз співачка якраз знаходиться в турі на підтримку останнього альбому-бестселера «25». Масштабні гастролі стартували 29 лютого в ірландському Белфасті. До кінця червня Адель виступала в європейських країнах - Великобританії, Італії, Іспанії, Португалії, Нідерландах.

Далі, після тижневої перерви, почалася американська частина туру. З 19 по 30 вересня Адель дасть 7 шоу в нью-йоркському Madison Square Garden, в жовтні-листопаді продовжить концерти в містах США, під завісу двічі виступить у Мехіко, а завершить тур в американському Феніксі 21 листопада. В цілому за 9 місяців співачка дасть 107 концертів, які, за попередніми підрахунками, принесуть їй 100 мільйонів фунтів ($ 132 млн).

У травні стало відомо, що Адель підписала рекордний контракт з Sony Music на 90 мільйонів фунтів стерлінгів ($ 130 млн). Договір Адель з Sony побив досягнення Роббі Вільямса, який став багатшим на 80 мільйонів фунтів завдяки контракту з EMI, підписаним в 2002-му.

ІА "Вголос": НОВИНИ