Про це передає кореспондент «Вголосу» із зали суду. 

У коментарі журналістам адвокат підозрюваного Владислав Матяшук розповів, що після отриманої інформації зі ЗМІ про те, що є висновки експертиз, які вказують на непричетність його підзахисного до ДТП, скерував клопотання про надання йому матеріалів досудового розслідування та висновків експертиз.

«Вчора спілкувався зі слідчим та отримав відповідь, що на сьогодні він нічого повідомити не може, не знає. Щодо розгляду клопотань нічого не пояснив, – зазначив адвокат. – Я висновків експертиз щодо цього кримінального провадження не бачив. Про них дізнався із засобів масової інформації».

Нагадаємо, що сьогодні, 5 вересня, Апеляційний суд Львівської області випустив з-під варти охоронця Димінського, проте призначив йому домашній арешт.

Як раніше писав «Вголос», слідство отримало результати ДНК-експертизи в справі про смертельну ДТП за участю автомобіля президента ФК «Карпати» Петра Димінського. Експертиза ДНК підтвердила, що охоронець бізнесмена, який взяв на себе відповідальність за смертельну ДТП, не був за кермом автомобіля.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ