Для зірки російської естради Алли Пугачової мало не завершились трагедією зйомки у програмі "Сьогодні ввечері".

Програму присвятили 40-річчю творчоті Ігоря Ніколаєва. Щоб привітати його Пугачова приїхала в "Останкіно". Настрій Примадонні не зіпсувало навіть те, що в програмі також братиме участь її давня конкурентка Ірина Аллегрова, повідомляє "Собеседник".

Однак одразу, як Пугачова увійшла в останкінську студію, вона відчула себе зле. Вже на перших хвилина зйомки їй почало сильно дерти в горлі.

Пугачова зрозуміла, що у неї стався приступ алергії і щохвилини її самопочуття погіршувалось: з'явилися ознаки задухи, почався сильний кашель. Розуміючи, що не впорається з алергічним нападом Пугачова покинула студію.

Як розповіли Представники ЗМІ, побачивши за лаштунками Аллегрову, вона забула про старі недомовки й стала скаржитися на самопочуття.

"Я хотіла відсидіти до кінця, але не можу: мучуся через кашель – поскаржилася Пугачова, а потім продовжила: – Я була в цій студії багато разів – і нічого, все нормально. А сьогодні просто не можу зупинитися!".

Разом зі співробітниками програми Пугачова стала з’ясовувати причину алергічного нападу. У результаті дійшла висновку, що це сталося через штучний сніг, який щедро насипали телевізійники, щоб створити святкову атмосферу в студії.

Глядачі вважають: алергія в Пугачової розвинулася через стрімке схуднення. Такою стрункою, як зараз, Алла Борисівна не була навіть у молодості. Не відкидається, що для зниження ваги Примадонна приймає таблетки, які спровокували розвиток алергії.

Між тим сама Алла розпорядилася в шоу, присвяченому 70-річчю, використовувати синтетичні засоби по мінімуму.

ІА "Вголос": НОВИНИ