Результат перевершив всі очікування, пише «The Huffington Post».

Дейа Холл із 17 років приймала знеболююче, після чого пристрастилася до героїну і метамфетаміну.

Холл розповіла, що пройти лікування від наркозалежності їй допоміг її дід.

«Мій дід сидів у своєму кріслі, раптом подивився на мене і сказав, що я роблю йому боляче, - згадує вона. - Я пішла у ванну, щоб подивитися на себе, і побачила, в кого перетворилася ».

Незабаром дівчина пообіцяла дідові, що позбудеться від наркозалежності назавжди.

З тих пір пройшло 4 роки. Щоб відсвяткувати цю подію, Дейа вирішила опублікувати в Facebook фотографію до і після лікування. 

У підписі до кадрів жінка зазначила, що прийняла рішення вилікуватися після того, як її заарештували.

Холл вирішила поділитися своєю історією в очікуванні, що її досвід, можливо, зможе допомогти комусь.

Згідно з даними Національного обстеження з питань вживання наркотиків та охорони здоров'я, понад 7 мільйонів американців лікувалися від наркоманії в 2014 році.

У США зафіксований різкий сплеск смертності через передозування опіатами. А в цілому з 2000 року зростання склало 137%. У минулому році від передозування наркотиками померли 50 тисяч американців.

За останні місяці соцмережі «підірвало» шокуюче відео, на якому 2-річна дівчинка намагалася розбудити матір, яка втратила свідомість через передозування наркотиками.

Не менш жахлива фотографія викликала обурення користувачів соцмережі, коли поліція Східного Ліверпуля, Огайо, опублікувала фото чоловіки й жінки,що були без свідомості після передозування героїном на передніх сидіннях автомобіля, і 4-річного хлопчика, на задньому сидінні машини.

ІА "Вголос": НОВИНИ