Про це йдеться на медіапорталі української діаспори VIDIA.   

Під час зустрічі співзасновників проекту Віталія Дубіля і Павла Федоренка із заступником міністра охорони здоров’я України Оксаною Сивак серед багатьох питань вони обговорили допомогу МОЗ у відслідковуванні цільового використання гуманітарної допомоги ініціативи та міжнародних донорів.

«Ми раді отримати нового партнера в Україні та будемо раді співпраці з МОЗ по допомозі медичним закладам України», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, завдяки роботі Support Hospitals in Ukraine та за сприяння української громади США Україні безкоштовно надали медобладання на $600 тисяч. 

Наразі команда проекту разом з партнерами з the Co-Pilot Project: neurosurgery (Razom for Ukraine) продовжує підготовку до відправки цього вже 4-го вантажу влітку 2017-го.

Як повідомлялося, трьох волонтерів зі США проекту Support Hospitals in Ukraine у жовтні 2016 року нагородили в Україні за організацію серед українців-мешканців США волонтерського руху, спрямованого на придбання обладнання та медпрепаратів для медичних закладів, які надають допомогу пораненим учасникам війни на сході України. 

ІА "Вголос": НОВИНИ