Керівництво львівського клубу задовольнило прохання про відставку наставника команди.

Наставник «Львова» Анатолій Безсмертний подав у відставку. Керівництво львівського клубу прийняло позицію українського фахівця. Про це йдеться у повідомленні офіційний сайту «Львова».

Анатолій Безсмертний прокоментував своє рішення, відзначивши, що воно далося нелегко. Колишній тренер відмітив, що команді потрібні зміни, які вдосконалять її гру. 

Також фахівець планує провести детальний аналіз та об’єктивно оцінити власну роботу. Наразі екс-тренер дякує за довіру керівництву клубу, своїм колишнім підопічним та вболівальникам. 

На сайті https://meta-ratings.com.ua/ згадувалось, що Безсмертний очолив городян в березні цього року. В попередньому розіграші УПЛ він зумів фінішувати з клубом на восьмій позиції.

У поточному сезоні «Львів» провів 5 матчів. Два з них закінчилися нічиєю, а в трьох команда зазнала поразки.

Один з гравців «Львова» висловив невдоволення тим, як клуб оголосив про відставку головного тренера. Виявилося, що гравців не повідомили про звільнення наставника.

«Команда ще не знає про цю новину, а ви вже публікуєте. Так не повинно бути. В першу чергу такі новини повинні повідомлятися в колективі», - написав півзахисник Олексій Довгий у коментарях під повідомленням в інстаграмі.

ІА "Вголос": НОВИНИ