Як повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода», про це  заявив під час програми «Політична шахівниця» на ТРК «Львів» народний депутат Андрій Тягнибок .

За словами свободівця, якщо новий парламент не продовжить люстрацію, він піде геть. Бо від люстрації залежать і реформи.

«Якщо не відбудеться люстрації ми не зможемо добратися до економічних питань.  Вернімося в нинішній парламент – ніби є якась більшість, але  депутати, які є в коаліції, вони все таки є в меншості. Теперішню більшість було добрано з тих, хто голосував за закони 16 січня. Це перефарбовані лиси. Ось наприклад свіжа інформація, що президент буде звільняти брата Литвина. Я як на найближчій сесії тепер голосуватиме група Литвина? А вона ж була складовою більшості,  яка була потрібна для прийняття  законів. І ми маємо відштовхуватися від того чи буде більшість в Раді проукраїнська, яка хоче будувати українську державу», – заявив Андрій Тягнибок. 

За словами свободівця сьогодні люди  вимагають від депутатів Ради не стільки вирішення меркантильних питань, скільки наведення порядку в державі загалом.

«Люди кажуть – ти там (у Верховній Раді – ред.) зроби порядок, тоді в нас і дороги з’являться і школи почнуть будуватися», – заявив Андрій Тягнибок.

ІА "Вголос": НОВИНИ