Титулований український футболіст та колишній тренер збірної України очолить національну команду західного сусіда. Польський футбольний союз та Андрій Шевченко погодили всі умови контракту.

Про це, з посиланням на vZbirna повідомляє Tribuna.ua. Інформація про те, що Шевченко очолить збірну Польщі, з'явилася також у телеграм-каналі колишнього пресаташе українського тренера Миколи Василькова.

«Українець отримуватиме зарплату у розмірі 2,5 млн. євро на рік. Частину коштів виплачуватиме Польська футбольна спілка, решта – спонсори». - йдеться у повідомленні. 

Крім того, зараз Андрій Шевченко перебуває в процесі узгодження ситуації з «Дженоа». Наразі він має контракт з генуезьким клубом, проте усунутий від роботи з командою. Попри це, український тренер й надалі отримуватиме заробітну плату. аж доки не буде розірваний контракт, розрахований до літа 2024-го року. 

Зауважимо, що раніше ряд ЗМІ називали Андрія Шевченка головним кандидатом на посаду тренера збірної Польщі, якого мали б представити 31-го січня. Відомо, що 24 березня збірна Польщі гратиме стиковий матч у відборі на Чемпіонаті Світу 2022 проти команди країни-агресора.

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", у футбольному клубі «Верес», який виступає в Українській Прем’єр-лізі, з’явився мовний омбудсмен. Відповідальну функцію виконуватиме голкіпер команди Богдан Когут. Він буде стежити, щоб гравці не давали інтерв’ю мовою країни-агресорки.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ