Бажання вивчити англійську мову може виникнути будь-якої миті в житті сучасної людини. Тим більше це міжнародна мова, що відкриває численні можливості. Деякі досконально вивчили її у школі, інші у ВНЗ, а деяким потрібно вивчати мову у старшому віці. Незалежно від бажань та причин, завжди можна звернутися за допомогою до школи «Englishdom», де процедура навчання проводиться в режимі онлайн.

Тут представлена інтерактивна методика, є персональний викладач, розмовні клуби та багато іншого. Вибираючи курси англійської мови онлайн учень отримає також цікаві заняття та повноцінний додаток на смартфон. Це не буде просте завчання слів чи правил, а повноцінний курс спілкування з уточненням усієї важливої інформації та особливостей англійської мови.

Екосистема від «Englishdom»

Представлено зручну панель управління, де кожен студент реєструється, отримує відповідні завдання та виконує їх, а також отримує доступ до великої кількості довідкової та навчальної інформації. Наперед буде визначено рівень знань учня, а також враховано його запити щодо підбору напряму навчання.

Завдяки наявності програми не потрібно залежати від місця та часу. У будь-який момент у будь-якій точці світу можна відкрити програму та розпочати процедуру навчання. Також є інструмент для практики розмовної мови із можливістю завести друзів серед однодумців.

Ефективність навчання онлайн

Немає потреби нікуди їхати й тим більше обмежуватися часом. Завжди є можливість домовитися з викладачем про дату та час уроку. Додаткові плюси можна назвати так:

  1. Індивідуальна програма. Буде підібрано оптимальний викладач під рівень знань та характер учня, а також завчасно складається розклад та інтенсивність навчання, які можна коригувати;
  2. Інноваційний підхід. Завдяки своїй цифровій платформі вирішується проблема пошуку навчальних матеріалів. Також можна прокачати свій рівень мови за допомогою розмовних клубів;
  3. Приємна атмосфера. Інтерактивні уроки спрощують навчання, і роблять його цікавим, до того ж усі є професіоналами своєї справи та додають у навчальний процес нотку веселощів.

Кожен може оцінити сервіс і рівень освіти, якщо скористається заздалегідь безкоштовним уроком. На основі отриманої інформації викладачі підготують оптимальний набір інструментів під конкретний випадок, що і стане основою успішного навчання та отримання потрібного рівня знань.

ІА "Вголос": НОВИНИ