Керівник Науково-ідеологічного центру ім. Д. Донцова Олег Баган розповів, яким чином можна глобально розв’язати проблему лівих радикалів у світі.

Про це він заявив у коментарі «Вголосу».

«Перебороти неоліберальну хвилю наразі дуже важко. Подивіться, що робиться навіть в Україні: нація під час війни з віковічним ворогом проголосувала за пацифістську неоліберальну партію В. Зеленського «Слуга народу». Це факт цілковитої світоглядної, моральної, ментально-характерної деградації суспільства. Тобто неоліберали знаходять собі суспільну підтримку навіть в тих країнах, де цілком нема традицій розвитку лібералістичних ідеологій. А що говорити про Захід, де є могутня моральна й ідейна традиція неолібералізму?..», - пояснив Олег Баган.

«Зрозуміло, в американських подіях є свої «плюси»: ось уже й офіційно визнали терористичною екстремістську ліво-лібералістичну організацію «Антифа», яка мала й в Україні свої осередки. Це для мільйонів пояснить багато. До слова, в ЗМІ з’явилися вже повідомлення, що «Антифа» фінансувала й спрямовувала Росія. Ось і ще одне пояснення причин негараздів у США як країні, яка офіційно вважається головним суперником Росії в світі», - додав експерт.

«Зрозуміло, ми б мали вимагати, щоб і в Україні визнали «Антифа» терористичною організацією, але до кого громаді апелювати? Адже в парламенті в нас і в президентській команді уряду – суцільні пацифісти-неоліберали. Тобто українці самі себе руйнують, ведуть країну до прірви», - підсумував він.

Більш детальну інформаацію можна переглянути у статті “Чи є майбутнє у «чорно-білої» Америки?

ІА "Вголос": НОВИНИ