Вищий антикорупційний суд України заарештував майно колишнього народного депутата України VIII скликання Валерія Іщенко.

Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

Зазначається, що сьогодні, 10 жовтня, слідчий суддя Антикорупційного суду задовольнила клопотання детектива НАБУ про накладення арешту на майно екснардепа, якого підозрюють у розкраданні «Укрзалізниці».

«Його підозрюють у заволодінні майном ДП »Укрзалізничпостач« та філії »Центр забезпечення виробництва« ПАТ »Укрзалізниця« в особливо великих розмірах під час здійснення останнім держзакупівель», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 4 жовтня слідчий суддя ВАКС вже застосувала до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці. Крім домашнього арешту, який забороняє залишати житло з 22:00 до 06:00, слідчий суддя наклала на підозрюваного додаткові обов’язки. Зокрема, він має здати на зберігання свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд із країни.

Як писав «Вголос», у ВАКС перенесли розгляд кримінального провадження щодо колишньої очільниці Держаудиту Лідії Гаврилової, яку підозрюють у розкраданні майже 10 мільйонів гривень.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ