Антитерористична операція, яка напередодні відбулася у Луцьку, ймовірно, була зрежисованою піар-кампанією президента Володимира Зеленського. Втім, замість добавити рейтингу, це тільки послабило позиції гаранта.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький.

«Я думаю, що на Сході - війна з Росією. Очевидно, це ніякі не терористи. Хоча ми спочатку пробували їх так назвати, адже вони діють терористичними методами. Що ж до ситуації в Луцьку, я припускаю, що це був справді терорист. Ну, є фанатики, є ненормальні...Але мене інше вразило - звернення президента. Це свідчення того, у що перетворилася наша країна. Те, що Баканов туди не полетів - нормально, в принципі. Бо і не мав би. Є Антитерористичний центр. А тут ще й президент піддався на тиск терориста. Це є свідченням того, що ми не маємо професійного ні СБУ, ні МВС. Ви пам'ятаєте хоч одну країну, де президент спілкувався б із терористом? Я тільки один випадок пригадую - коли Черномирдін, і то він був прем'єром, казав: »Альо, Шаміль Басаєв?« І після цього почалася серія терактів. Так і у нас - один раз дали поговорити, вони це сприйняли. Тому не факт, що сьогоднішній злочинець, який хотів гранату підірвати, захопив поліцейського, а тоді втік від поліції, не зробив цього під впливом вражень від ситуації з Луцьком. Бо ж як - цьому можна, а тому - ні?

Отже, я вважаю, що, по-перше, це свідчення повної бездарності усіх наших силових органів. А, можливо, це бездарність заради піару. У нас вже звикли: якщо сонечко світить - то завдяки Володимиру Олександровичу, гривню стримали - йому завдяки, відпустили - йому завдяки. Це єдиний спосіб піару. І тут хтось придумав ще й цей недолугий піар. Він виставляє президента країни в слабкому світлі, бо він виглядає як президент слабкої країни, де немає ні СБУ, ні поліції, ні тих, хто має за це відповідати», - зазначив Микола Княжицький.

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ