Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду.

«Апеляційну скаргу адвоката, яка діє у захист прав та інтересів підозрюваного Курченка С.В. – задовольнити», – йдеться у рішенні суду.

Апеляційним судом скасовано ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 10 травня 2016 року про обрання відносно Сергія Курченка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та роз’ясненням, що після його затримання, і не пізніш як через 48 годин з часу доставки до місця кримінального провадження, слідчий суддя, суд за участю підозрюваного, обвинуваченого розглядає питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або зміну його на більш м’який запобіжний захід.

«Постановити нову ухвалу, якою у задоволенні клопотання заступника начальника третього відділу з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України про обрання відносно підозрюваного Курченка С.В. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою – відмовити», – йдеться в рішенні Апеляційного суду.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ