У Києві через вибухи та падіння уламків збитих повітряних цілей противника цієї ночі в деяких районах сталися пожежі, а також відомо про постраждалих та загиблого.

Про це Telegram-каналі написав мер столиці Віталій Кличко.

Так, за словами міського голови, нинішня нічна атака дронами - масштабна. Вибухи фіксуються у різних районах на правому та лівому березі столиці.

Екстрені служби виїхали на виклики у Подільський, Печерський, Дарницький, Голосіївський, Святошинський та Дніпровський райони.

У Дарницькому районі через падіння уламків сталася пожежа у приватному будинку.

У Голосіївському районі медики госпіталізували одну постраждалу. Як уточнив Кличко, це 27-річна жінка. У Київській МВА додали, що в цьому районі зафіксовано також падіння уламків, і інформація про руйнування та постраждалих уточнюється.

Також у Голосіївському районі сталася пожежа в багатоповерхівці. Кличко повідомив, що на місці працюють медики та рятувальники.

В багатоповерхівці в Голосіївському районі, де сталася пожежа - евакуюють мешканців. Кличко повідомив, що було виявлено одну потерпілу.

У Голосіївському районі є жертва. У багатоповерхівці, де внаслідок падіння уламків, сталася пожежа, рятувальники евакуювали 20 осіб. Кличко повідомив про одного загиблого, а також про госпіталізацію літньої жінки, і ще двом постраждалим надали допомогу на місці.

В Подольскому районі сталося загоряння в житловому будинку. Мер уточнив, що інформація про постраждалих поки не надходила, і на місці працюють екстрені служби..

Цієї ночі у Києві та низки областях оголосили повітряну тривогу. Російська армія запустила дрони по Україні.

Нинішня атака РФ на столицю стала вже 17-ою за рахунком із початку травня.

Відбій повітряної тривоги у місті оголосили під ранок - о 4:46.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ