Австрія скасувала усі обмеження для українських перевізників і тепер усі вантажні перевезення територією країни можна буде здійснювати без будь-яких дозволів.

Про це повідомив  заступник міністра інфраструктури України Мустафа Найєм.

"Давно вели перемовини і тепер вже можна оголосити результат. Отже, ще одна країна Європейського союзу зняла усі обмеження для українських перевізників - тепер усі вантажні перевезення територією Австрії можна буде здійснювати без будь-яких дозволів”, –  написав він.

 

З його слів, з урахуванням доброї волі наших колег з Словаччини, українські перевізники отримали безперешкодний та бездозвільний шлях вантажів до Італії. 

А ми тим часом продовжуємо перемовини з іншими країнами як у ЄС, так і за її межами щодо спрощення роботи нашим перевізникам.  І ДУЖЕ ДУЖЕ чекаємо та віримо у позитивне рішення з боку однієї щиро дружньої та неймовірно важливої країни, яка під час цієї війни проявила себе як справжній друг", - додав він, маючи на увазі Польщу.

Як писав «Вголос»,  чемпіон Паралімпіади Євгеній Богодайко і переможець Всесвітніх ігор-2017 Олег Приймачов виставили свої медалі на аукціон, гроші від якого підуть на потреби ЗСУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ