Державна організація «Автобаза Державного управління справами» придбала дві автівки Mercedes-Benz S-600 за 36,01 мільйона гривень. Про це повідомляють «Наші гроші».

Автомобілі придбали у ТзОВ "Автомобільний Дім — Україна Мерседес Бенц".

Спершу автобаза уклала угоду про купівлю двох автомобілів за 41,98 мільйона гривень. Через добу сторони уклали додаткову угоду про зменшення ціни на 6 мільйонів гривень.

Перше авто вартістю 17,57 мільйона гривень (близько $625 тисяч) матиме бронювання найвищого захисту VR10, салон із чорної шкіри, холодильний відсік, аудіосистему з навігацією, автоматичну систему кондиціонування повітря, автоматичний кондиціонер у задній частині салону, функцію пам’яті для задніх сидінь, пакет обробки шкірою. Автівка також матиме відеокамеру кругового огляду, пакет пам’яті, систему пожежогасіння.

Другий «мерседес», вартістю 18,44 мільйона гривень (близько $660 тисяч), також матиме пакет бронювання найвищою мірою захисту VR10 та подібні опції, як у першої автівки. Салон — із чорної шкіри, задня частина салону з перегородкою, в машині є система нічного бачення, ТВ-тюнер, мультимедійна система для пасажирів задніх сидінь, система захисту салону.

ІА "Вголос": НОВИНИ