Мешканці мікрорайону Кривчиці у Львові вже котрий рік вимагають навести лад з автобусним маршрутом №39.

З цією метою вони оприлюднили звернення до міського голови Андрія Садового та Управління транспорту ЛМР.
 
«Велике прохання розв'язати проблему із транспортним сполученням у районі Кривчиць. Маршрут #39 перевізник ТзОВ »Фіакр« не виконує свою роботу, на маршруті курсує 1 або 2 автобуси, після 17.00 вечора на маршруті немає жодного автобуса», - говориться у зверненні.
 
Так, за словами мешканки мікрорайону Лесі Совяк, у 2021 році відбулися збори мешканців, де міський голова пообіцяв розв'язати дане питання. Але проблема з транспортом досі не вирішена. Хоча з'явилася вона не сьогодні. 
 
Мешканці пригадують як десять років тому, у 2012 році, з ініціативи мерії Львова у місті цілком змінили транспортну схему. Відтоді мешканці мікрорайону Кривчиці не мають змоги нормально добратися до центру міста. 
 
«Просимо забезпечити мешканців гідним транспортом та надати перевізника який буде виконувати покладені на нього обов'язки», - нагадують мешканці. 
 
Натомість чиновники міськради вже навіть не обіцяють створити для мешканців мікрорайону нормальні умови для добирання. І покликаються на війну в Україні та інші проблеми, які потребують нагального вирішення.
 
Читайте також у «Вголосі»: на Львівщині з пожежі врятували сім кролів.  

ІА "Вголос": НОВИНИ