Як зазначено у зверненні, з часу початку Революції гідності й дотепер громадськості Львівщини доводиться чинити опір прихвосням Януковича, які прагнуть реваншу.

«Через відсутність прозорого і дієвого механізму очищення влади вчорашні поплічники злочинного режиму сьогодні безперешкодно нівелюють результати нашої боротьби за державу, де пануватиме закон, а не олігархічно-корупційні зв’язки. Так, нас обурює той факт, що на посаді першого заступника начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства дотепер залишається «права рука» одіозного організатора антимайдану Тирчика А.Б. – Дейнека А.М., який утримується на керівних посадах уже 17 років», – наголошують активісти.

Як зазначено у зверненні, за цей час Дейнека зажив слави пристосуванця, який легко змінює партійну орієнтацію, не може пояснити походження коштів на придбання автомобіля представницького класу, а також виходить сухим з будь-яких корупційних скандалів.

«Щонайменше за Януковича правоохоронні органи «подарували» йому неприховану «прихватизацію» нерухомого майна. Згідно з повідомленнями ЗМІ, йдеться про незаконну приватизацію та відчуження приміщень лісництв на користь родичів та ділових партнерів Дейнеки», – додають активісти.

З огляду на це, а також зважаючи на значний суспільний резонанс, ГО «Автомайдан-Захід» вимагає дієвих та невідкладних заходів з недопущення реабілітації поплічника режиму Януковича:
1. Прокурору Львівської області Федику Р.Р. – ініціювати перевірку фактів вищезгаданих незаконних дій Дейнеки А.М.
2. Начальнику Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Підгородньому В.П. – терміново звільнити Дейнеку А.М. з посади першого заступника начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У разі невиконання вимог активісти залишають за собою право вдаватися до актів громадянської непокори.

ІА "Вголос": НОВИНИ