У Азербайджані закликали росію вивести війська Вірменії та не використовувати назву «Нагірний Карабах».

Відповідну заяву зробили у Міністерстві оборони Азербайджану.

РФ повинна повністю вивести залишки вірменської армії та незаконних збройних формувань із визнаних міжнародним співтовариством територій Азербайджану.

Наступна вимога – не використовувати назву «Нагірний Карабах» та не поширювати неправду щодо пересування Збройних сил Азербайджану.

Нещодавно відбувалася телефонна розмова міністра оборони рашистів шойгу із міністром оборони Азербайджану Закіром Гасановим.

Сторони обговорили ситуацію у невизнаній «Нагірно-Карабахській» республіці. Саме там наразі перебуває миротворчий контингент рф.

Азербайджан висловив жаль у з’язку із заявою росії щодо звинувачення в порушенні договору та вторгнення в зону відповідальності «миротворців». Також путінці неправильно вказали назву села Фаррух. Орки написали Фурух.

У суботу, 26 березня, незаконні збройні формування Вірменії намагалися здійснити диверсію проти азербайджанців. Заява рф «суперечить характеру двосторонніх відносин».

Варто зазначити, що 25 березня Азербайджан розпочав наступ у Карабаху. Миротворці росії не стали запобігати ескалації.

Як писав «Вголос», Збройні сили України знищили командира десантно-штурмового відділення рф із москви.

Також ми повідомляли, що окупанти обстріляли Донеччину із РСЗВ «Торнадо-С». На Красногорівку скинули касетні боєприпаси.

ІА "Вголос": НОВИНИ