У полку «Азов» відреагували на рішення Верховного суду росії визнати його так званою «терористичною організацією». Азовці закликали США та інші цивілізовані держави визнати рф державою-терористом.

Про це повідомляється на сторінці «Азов. Маріуполь» у Телеграмі.

Військові зазначають, що після публічної страти військовополонених полку «Азов» в Оленівці, росія шукає нові приводи і пояснення для своїх воєнних злочинів. Верховний суд росії визнав полк «Азов» «терористичною організацією».

«Недоімперія, яка щодня погрожує знищити світ ядерною зброєю, чий президент закликав »мочить в сортирах«, підривав будинки з власними громадянами, душив отруйним газом власних і сирійських жінок і дітей, має отримати по зубах раз і назавжди. Ми закликаємо Держдеп США та уповноважені органи інших держав, які вважають себе цивілізованими, визнати РФ державою-терористом!» – йдеться в заяві «Азову».

«Азоці» додають, що росія багато років своїми щоденними діями доводить цей статус. Щодня її армія та спецслужби здійснюють воєнні злочини. Потурання цим злочинам чи мовчання - це співучасть!

«Весь світ має об‘єднатися проти держави-терориста!» , – наголосили в полку «Азов».

Як писав «Вголос», Верховний суд росії визнав український полк «Азов» так званою «терористичною організацією». Своїм рішенням російська сторона може загальмувати весь процес обміну. Тепер країна-агресорка може засудити до довічного ув'язнення українських бійців без права помилування та обміну. При цьому, що стосується так званих «ЛДНР», то там їм може загрожувати страта.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:
Літак Пелосі наближається до Тайваню: що відомо
 
Війська рф перекидають сили зі сходу на південь. Можливо, спробують здійснити прорив
 
У Маріуполі помітили рух техніки рф у бік Запоріжжя

 

ІА "Вголос": НОВИНИ