Віктор Гандзюк, батько вбитої активістки Катерини Гандзюк, просить президента України Володимира Зеленського про конфіденційну зустріч з ним та активістами руху «Хто замовив Катю Гандзюк?».

Відповідного листа до глави держави він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Про справу моєї доньки Катерини Гандзюк немає необхідності розповідати. Вже понад 10 місяців про неї говорять в Україні та й у всьому світі. Вже більше, як 10 місяців триває слідство і паралельно - пошук справедливості задля покарання всіх винних та причетних до саботажу розслідування», - написав батько активістки.

Він зазначив, що місяць тому у понад сорока містах України, а також у Берліні, Парижі, Варшаві, Празі, Торонто, Страсбурзі, Лондоні, Брюсселі відбулася наймасштабніша акція з часів Євромайдану під назвою «Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?», учасники якої звернулись до президента з вимогою притягти до відповідальності всіх винних у смерті активістки.

«Я хочу зустрітися з президентом разом із тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Не для піару. Нам потрібна зустріч без камер та журналістів. У нас є дуже важлива розмова і в нас всього одна мета - покарати винних у вбивстві», - наголосив Гандзюк.

Він нагадав, що 17 червня у його доньки був день народження, їй мало виповнитися 34 роки.

Нагадаємо, що слідчі СБУ проводять обшуки у справі щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк. Зокрема – в ексзаступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Євгена Рищука.

ІА "Вголос": НОВИНИ