Наполовину людина, напівбог - ось що каже безліч давніх легенд про Геракла. Ба більше, відомий герой був сином самого Юпітера та смертної жінки. Тож, гравцям неодмінно має сподобатися новий сумісний випуск від Yggdrasil Gaming та ReelPlay, який має аж 10 000 шляхів відтворення виграшів.

Консоль має стандартну сітку 6х4, середньо-високу дисперсію та максимальну віддачу 96.10%. Хоча ставки варіюються від 0.20 до 30 монет на спін, цю гру можливо перевірити безкоштовно. Для цього відмінно підходять ігри, що пропонують казино України з чинною ліцензією від КРАІЛ. 

При цьому, під час основної гри з’являтимуться каскадні розкиди та різноманітні “Бойові спіни”, що надають очки життя, повторні обертання та шанс отримати прогресивний джекпот. Щодо максимального профіту, гра пропонує трохи обмежений бюджет - х6108 до ставки. Але, цього цілком достатньо для задоволення потреби в азартних відчуттях. 

Про символи та виплати “Геркулеса - 10 000 шляхів”

Hercules 10k Ways має яскраве оформлення, на якому видно давньогрецький храм та велику гору. Антураж дещо нагадує загублену пустелю. Але, тут пропонуються комбінації з 3-6 символів, що мають унікальний вигляд:
⦁    Карткові позначки здатні підвищити бюджет до х0.5 - х1.2 за 6 осередків;
⦁    Вепр з бивнями додає від х0.2 до х2 до ставки;
⦁    Гідра забезпечує до х2.5, а Цербер - до х5;
⦁    Лев здатний збільшити профіт від 2 до 100 разів, якщо зібрати 2-6 іконок;
⦁    Сам Геркулес діє у якості дикого зображення, а золоте яблуко активує раунд Hold & Win.

Бойові оберти у пригодах Геракла є незамінними, тому що вони мають змогу надати доступ до одного з чотирьох джекпотів. Звичайні осередки Вайлд здатні перетворювати всі малюнки, крім яблука. До того ж всі опції консолі відмінно відображаються на мобільних пристроях.

Додаткові особливості релізу

Попри регулярні каскади символів, апарат пропонує всього одну велику бонусну гру. Але, вона має безліч унікальних нюансів. які корисно знати. В першу чергу, це особливість появи Яблука, яке активує спеціальний символ життя.

Кожен з потенційних противників приносить Гераклу +1 життя. Взагалі, на екрані мають змогу з’явитися: вепрь, гідра, Цербер або лев. Кожен з цих боїв починається за наявності 3, 4, 5 або 6 очків відповідно.

Далі, один бойовий раунд триває поки йдуть 3 повторні оберти. На екрані з’являтимуться лише позначки обраного монстра та вайлди. При цьому, перші “залипають” на сітці до завершення обертів. 

Більш важливою є перемога над Левом. Це надає гравцю можливість висадити один з чотирьох зростаючих профітів: х10, х50, х250 або х2000. Більш того, на кожному з боїв іконки Яблук та Гераклів надаватимуть х1 - х100 до загального результату. 

Хоча, у пригодах напівбога є лише одна бонусна функція, це не завадить гравцю відчути себе справжнім античним героєм. Тим паче, що Hercules 10k Ways сприймається, як окремий фільм. Це завдяки участі відомої студії ReelPlay, яка полюбляє експерименти з різними сучасними ефектами. 

ІА "Вголос": НОВИНИ