Зі слів Лопачака, виборцям теж цікавіше спостерігати за «хайпом» нардепів, аніж за законодавчою діяльністю

Абсолютна більшість чинних нардепів прийшли у Верховну Раду «хайпувати» і займатися артистичною діяльністю.

Таку думку у прямому ефірі проєкту «Говорить великий Львів» на телеканалі НТА висловив народний депутат України VII скликання, секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

«Те, чим займалися  сьогодні двоє народних депутатів від партії «Слуга народу» біля трибуни ВРУ – це абсолютно непарламентська діяльність. На моє переконання, абсолютна більшість сьогоднішнього скликання, взагалі не розуміє, для чого вона туди прийшла. Коли ми говоримо про пана Юхновського і минулі каденції, тоді всі думали, вчились, що говорити, вони вникали в процес державотворення. А зараз люди прийшли «хайпувати» і займатися артистичною та корупційною діяльністю»,– сказав гість ток-шоу.

Разом з тим Маркіян Лопачак звернув увагу на те, що нардепи провалюють голосування за важливі для країни законопроєкти. Проте і суспільству, додав він, сьогодні цікавіше спостерігати за бійками у Раді, аніж цікавитись законами та законодавчою діяльністю політиків.

Нагадаємо, 7 вересня народні обранці провели перше засідання Верховної Ради після літніх канікул.

Однак вже сьогодні відзначилися бійкою – народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко під час сесії Верховної Ради України спробував виштовхати з-за трибуни позафракційного колегу Гео Лероса, який раніше був його однопартійцем.

ІА "Вголос": НОВИНИ