Цього року девелоперська компанія Avalon відзначає свій сьомий День народження. З нагоди святкування команда організувала вечірку, на якій були присутні більше 700 гостей - це інвестори, клієнти, партнери та команда Avalon.

 



«За цих сім років компанія отримала статус лідера ринку нерухомості Львова і здобула відмінну репутацію та довіру серед клієнтів.  Основним нашим слоганом є «Change your world», і ми з впевненістю можемо сказати, що стиль життя інвесторів та команди Avalon відповідає ньому. Ми вдосконалюємось та модернізуємось, будуємо житло європейського зразка та розвиваємо наше місто», - генеральний директор компанії, Алла Шамова.

Спеціальним гостем свята був гурт ONUKA,  також особливу атмосферу створювали стріт бенди та DJ-сети. Програма заходу включала у себе екскурсії, квести та кавовий лекторій, а для наймолодших резидентів Авалону були організовані дитячі зони із аніматорами. 

 

«У період локдауна світ змінився і ми всі відчули, як нам важливе живе спілкування. Саме тому ми вирішили організувати середовище для знайомства, комунікації, обміну досвідом інвесторів та команди Avalon. Адже наша компанія  - це комьюніті однодумців. І ця подія - це лише початок масштабної роботи, попереду нас очікує багато проєктів: освітніх, культурних та мотиваційних, у яких наш клієнт-інвестор займатиме найважливішу роль. », - каже комерційний директор компанії Avalon, Анастасія Давидова.



Зараз компанія  також працює над створенням клубу інвесторів Avalon, головною ціллю якого буде об’єднати однодумців та експертів.  Члени клубу матимуть можливість приймати участь у різноманітних онлайн та офлайн заходах від Avalon, отримувати консультації провідних експертів ринку девелопменту та  дізнаватися першими новини компанії. 

 

Команда Avalon запевняє, що такі події - це нова традиція, яку вони започатковують для своїх клієнтів. Попереду в компанії плани по організації нових івентів, фестивалів та інших заходів. 

Більше про компанію на сайті avalon-inc.com.ua

ІА "Вголос": НОВИНИ