«Ми маємо великі застереження, що в разі відчуження ці приміщення буде продано на чесному аукціоні», - зазначив голова фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич.

Він нагадав, як Львівська облрада вже проводила конкурс щодо привабливого приміщення на вул. Залізничній у Львові, яке раніше орендувала Федерація спортивного туризму. У підсумку – будівля дісталася організації, серед засновників якої нардеп Дубневич.

Проте керівництво ради, представники департаменту охорони здоров’я відстоювали позицію щодо відчуження та продажу лікарняних приміщень. У результаті обласна рада проголосувала за це рішення.

Нагадаємо, що 14 лютого 2017 року на сесії Львівської обласної ради за наполяганням свободівців було перенесено розгляд питання про реорганізацію фтизіатричної служби області. На думку свободівців, реорганізацію заплановано, щоб продати привабливі приміщення медичних закладів у центрі Львова. 

На сесії Львівської обласної ради 7 березня 2017 року рада не проголосувала за проект рішення «Про реорганізацію фтизіатричної служби у Львівській області», у якому передбачено приватизацію приміщень по вул. Лемківській, 24, вул. Личаківській, 233, вул. Устияновича, 14 у м. Львові.

Як уже зазначав «Вголос», депутати Львівської обласної ради таки вирішили продати на аукціоні три приміщення фтизіатричної служби, які розташовані у центрі Львова.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ