Російська ворожа армія вкотре зазнає поразки, втрачає багато техніки та живої сили. Так, на Херсонщині біля славнозвісної Чорнобаївки ЗСУ знищили 75 окупантів, майже 20 одиниць техніки та склад боєприпасів.

Про це у фейсбук повідомляє Оперативне командування «Південь».

Відомо, що вчора наші захисники нанесли понад 100 ударів по позиціях російських загарбників.

Зокрема, на Херсонщині та Миколаївщині російські окупанти продовжують укріплюватися на зайнятих рубежах, активні наступальні дії не ведуть.

«Тим часом наші ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією протягом доби нанесли понад 100 ударів по позиціях противника. Внаслідок чого на Херсонщині феєрично презентовано чергову серію Чорнобаївки із знищенням складу боєприпасів, підтверджено втрату 75 рашистів та майже 20 одиниць техніки, зокрема, 4 буксирувальних та 2 самохідних гаубиць «Мста-С», 4 мінометних комплексів, 2 одиниці броньованої та 4 автомобільної техніки, а ще 2 майстерні технічного обслуговування і 1 БПЛА», - сказано у повідомленні.

Раніше Вголос писав, що на Херсонщині українські захисники знову завдали удару по окупантах в Чорнобаївці. Тоді втрати ворога уточнювались.

ІА "Вголос": НОВИНИ