На окружній дорозі біля Харкова сьогодні зранку не розминулись два легкових автомобілі. В результаті загинуло троє людей, ще двоє трирічних дітей з травмами потрапили у медичний заклад.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Харківської області.

Відомо, що трагедія сталась на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» поблизу села Черкаська Лозова. Так, в аварію потрапили автомобілі «KIA» та «Toyota».

Як з'ясували правоохоронці, 34-річний водій автомобіля «KIA» рухався зі сторони  Дергачів в напрямку Білгородського шосе та допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем такси «Toyota Camry» під керуванням 31-річного чоловіка. Автомобіль таксі прямував йому назустріч по своїй смузі руху. 

В наслідок автопригоди загинули двоє кермувальників авто та пасажирка. Двоє її трирічних дітей були доставлені в лікарню. Зараз за їхнє життя борються медики.

На місці пригоди перебувають правоохоронці та з'ясовують всі обставини автопригоди.

Нагадуємо, у вівторок, 11 січня, в місті Одеса сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. В результаті одна людина загинула.

Також повідомляється, що фура після ДТП врізалась в електроопору. Крім того, водій нібито був у нетверезому стані. Проте наразі цьому підтвердження немає.

ІА "Вголос": НОВИНИ