У селі Михайлівка-Рубежівка, що на Київщині, великі собаки напали на жінку з дитиною.

Інцидент стався 10 квітня. Про це інформує пресслужба поліції Київської області.

У 7-річної дівчинки та її 35-річної матері діагностували численні рани тіла. На них напали собаки породи кане-корсо. Сусід постраждалих вивів собак гуляти без намордників та забув зачинити двері у клітку.

Інші тварини з розплідника вибігли на вулицю та накинулися на людей. Йдеться про розплідник Big invincible Star. Він належить Дмитру Сміяну.

На чоловіка та його собак давно скаржаться мешканці села. Власник тварин не стежить за тим, щоб вони не вибігали з двору та залишає ворота не зачиненими.

Батько постраждалої дитини Андрій Заремба розповів, що дружина з донькою йшли до школи. Після виходу з дому він почув жахливий крик та побачив, що великі собаки шматують дитину й жінку.

Собак було орієнтовно сім. Ще трьох власник тримав на повідці, а потім покинув. Він нічого не міг зробити зі своїми  собаками.

Заремба кинувся на порятунок родини. Спершу відбив доньку, а потім дружину. Її рвали за ноги одразу чотири собаки, ще три – намагалися підібратися до голови.

Власники собак не робили нічого. Чоловік самостійно викликав швидку, а Сміян намагався відкупитися, запропонувавши 400 доларів. Постраждалі у лікарні з рваними ранами на попереку, ногах, тілі. У дитини – вирваний шматок волосся та укус біля ока. Лікування буде тривале.

Після приїзду на виклик поліція викликала Держветеринарну службу, але ніхто за 40 хвилин так і не приїхав. Згодом вони заявили, що це не їхній обов’язок.

ІА "Вголос": НОВИНИ