У місті Пустомити, що неподалік Львова, розпочинають будівництво великого сортувально-логістичного центру «Укрпошти». Центр отримає назву «Лист West».

Його збудують до кінця 2023 року. Про це заявив на власній сторінці в соціальних мережах керівник Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Посадовець розповів, що 21 вересня гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський підписав угоду про будівництво сортувального терміналу з директором компанії «ГО_РА» Юрієм Германовичем.

Площа будівництва – 8 гектарів, а вартість – 46 мільйонів доларів. Термінал з’явиться поблизу аеропорту «Львів». На ньому оброблятимуть та сортуватимуть всі поштові відправлення в Західному регіоні.

Сортувально-логістичний центр дозволить збільшити мінімальний обсяг обробки дрібних відправлень та посилок (до 29 тис. за годину) і листів (до 20 тис. за годину).

Відповідно, підвищиться якість послуг та скоротяться терміни доставки без підвищення вартості послуг. Новий центр забезпечить робочими місцями 900 фахівців.

Як писав «Вголос», на Львівщині прогнозують суттєве потепління до кінця тижня. Температура повітря прогріється до 24 градусів тепла.

ІА "Вголос": НОВИНИ