Вчора, 21-го квітня, біля Органного залу почали висаджувати груші Каллері Шантеклер. Їх також висадять і по вулиці С.Бандери, яку нещодавно після тривалого ремонту реконструювали. Про це повідомили на сайті мерії.

У межах реконструкції вул. С. Бандери буде висаджено 108 дерев.

Чиновники звітують, що ця цифра перевищуватиме кількість тих, які тут раніше були повалені буревієм чи довелося зрізати під час реконструкції. Щоправда, потрібно, щоб усі деревця ще прижилися і їх не зламали вандали.

«Ще у вівторок, 18 квітня, підрядна організація почала копати лунки на всій протяжності вул. Бандери, а сьогодні, 21 квітня, висаджує у них дерева. Висадку розпочали на території схилу з підпірною стінкою біля Органного залу. Нині тут мають посадити 18 груш Каллері Шантеклер. Як гарно вони цвітуть можна побачити на сусідній локації – на території майбутнього транспортного хабу.

А у найближчі дні на вул. Бандери буде висаджено 89 дерев, хоча попередньо планували 60. Відтак загальна кількість у рамках реконструкції вул. Бандери становитиме  108 дерев. 

Нагадаємо, що торік наприкінці літа розпочали реконструкцію площі біля костелу Марії Магдалини, у якому є органний зал, тоді зрізали багатовічні сосни, які заважали начебто у реконструкції підпірної стіни.

Раніше «Вголос» повідомляв, що біля костелу Марії Магдалини виклали плитку

ІА "Вголос": НОВИНИ