У вівторок, 30 листопада, у Львівській області на дорозі не розминулись квадроцикл та мікроавтобус. В результаті двоє людей з травмами потрапили у лікарню.

Про це повідомляє Нацполіція Львівщини.

Відомо, що автопригода сталась вчора ввечері, 30 листопада, орієнтовно о 17:50 год у селі Нежухів, що поблизу міста Стрий. Так, на трасі Стрий – Дрогобич 50-річний водій квадроцикла Yamaha, житель Стрийського району, врізався в мікроавтобус Ford Transit під керуванням 36-річного мешканця Дрогобицького району.

Внаслідок аварії водія квадроцикла та його 53-річного пасажира з травмами госпіталізували у медичний заклад.

Відкрито кримінальне провадження. Винному загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на такий же термін.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

Нагадуємо, у вівторок, 30 листопада, при в'їзді у Львів сталась масштабна дорожньо-транспортна пригода. Так, біля села Холодновідка в аварію потрапили туристичний автобус та кілька легковиків.

З місця ДТП госпіталізували двох постраждалих. Постраждала 47-річна пасажирка рейсового автобуса «Кропивницький-Вроцлав». У неї попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму. Також постраждав 40-річний чоловік з легковика, який зіткнувся з автобусом. У нього множинні переломи гомілки. Обох постраждалих доправили у 8-му міську клінічну лікарню Львова.

ІА "Вголос": НОВИНИ