Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська».

Про це повідомила Нацполіція Львівщини.

Так, сьогодні зранку, 11 лютого, на трасі в селі Великі Грибовичі не розминулись автомобілі Opel Vivaro та Audi.

За кермом автомобіля «Ауді А4» перебував 24-річний житель міста Белз Червоноградського району. Він виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем «Опель Віваро» під керуванням 49-річного мешканця одного з сіл Львівського району.

В результаті аварії постраждали 40-річна жінка та двоє дівчат - 16 та 17 років. Всі вони місцеві мешканці.

Також стало відомо, що автомобілі, які потрапили у ДТП, повністю перекрили одну смугу руху. Як наслідок, утворився затор.

«Оскільки одна смуга дороги перекрита пошкодженими транспортними засобами, патрульні організували реверсний рух. Попередня інформація, що внаслідок ДТП постраждали троє людей.Серед постраждалих – двоє неповнолітніх дівчат віком 16 та 17 років», – повідомили у патрульній поліції.

На місці пригоди перебувають правоохоронці. З'ясовуються всі обставини пригоди.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Винному загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше Вголос писав, що на трасі «Львів - Пустомити» на смерть розбився 21-річний хлопець. Водій «ВАЗ - 21083» не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги, а після цього заїхав у кювет. Від отриманих травм він загинув на місці події.

ІА "Вголос": НОВИНИ