У Львівській області сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі велосипедиста. В результаті аварії загинула жінка.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Автопригода сталася на автодорозі «Львів - Рава-Руська» неподалік міста Жовква.

Як відомо, що водій за кермом легковика збив жінку, яка рухалась на велосипеді. Чоловік, не зупиняючись, поїхав далі, тим самим втік з місця аварії.

Від отриманих травм потерпіла загинула.

На місце пригоди прибули правоохоронці. Вони встановили особу велосипедистки. Загиблою виявилась 48-річна мешканка одного із сіл району.

Щоб знайти горе-водія була введена спеціальна поліцейська операція. Так, впродовж години його автомобіль «Сітроєн» знайшли у селі Сопошин.

З'ясувалось, що велосипедистку збив 44-річний мешканець Львівського району. Крім того, на момент аварії чоловік був п'яний. Вміст алкоголю у його крові становив 3,08 проміле. 

Підозрюваного затримали. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. 

Зараз триває досудове розслідування.

Нагадуємо, від початку цього року у Львівській області було зафіксовано 110 дорожньо-транспортних пригод за участю велосипедистів. З них — 85 з потерпілими, в яких травмувалося 84 особи і 6 аварій, у яких загинули люди.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ