Відомий український співак, уродженець Теребовлі Віктор Павлік  виступив на піар-заході народного депутата Євгена Мураєва у місті Зміїв Харківської області.

Відео із виступу опублікували у спільноті у Фейсбуці на сторінці «Бойкот російської попси».

«На піар-заході російських посіпак Мураєвих виступив Віктор Павлік. На тому самому, на котрому принципово відмовилася виступати Христина Соловій, коли дізналася, хто її хоче використати. А народний артист України Павлік радо виступив, ще й подякував Богу за це», – йдеться у дописі.

На відео цього немає, але користувачі пишуть, що в одній з пісень він навіть проспівав «Мураєв наш президент».

«Колись Павлік уже вибачався, що підписав звернення проросійських радіомагнатів проти українських пісенних квот. Вибачатиметься й цього разу? Знов лихий попутав?

Показово, що затятий рашист, власник відверто проросійського телеканалу NewsOne нардеп Євгеній Мураєв та його жінка, депутатка Харківської облради Валерія Мураєва не запросили хедлайнером Лорак чи Лободу, а шукали когось україномовного.

Так кремлівська агентура здобуває прихильність наївних українських виборців і водночас намагається заляпати українських артистів у бруд», – повідомили на сторінці «Бойкот російської попси».

Згодом Віктор Павлік відповів у коментарях під цим відео. За його словами, він не знав, що це політичний концерт екс-регіонала.

«Якби я дізнався раніше, що це політичний концерт, ще й регіонала, то не давав би згоду на виступ. Тепер обов'язково перевірятиму і цікавитимусь подібними речами, чи причетний там якийсь депутат і яка справжня мета заходу», – написав співак.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ