[media=164179,164180,164181,164182] 

Саме так сприймають прокурорські «листи щастя» працівники готельно-відпочинкового комплексу «Едем Резорт & СПА», що на Львівщині. Адже підприємство, яке тривалий час успішно працювало і розвивалось, створюючи нові робочі місця, раптом стало об’єктом пильної уваги прокуратури. Трудовий колектив переконаний, що так звані перевірки, про які повідомляється у листах з прокуратури і які широко застосовувались у часи злочинного режиму Януковича, є нічим іншим, як тиском на бізнес з метою отримання певних «дивідендів» працівниками цієї наразі каральної структури.

Відтак колектив підприємства звернувся із офіційним листом до президента України, Генерального прокурора та голови Львівської ОДА з вимогою звернути увагу на ці тривожні факти та дати їм належну оцінку. Працівники також попереджають, що готові рішуче відстоювати свої конституційні права усіма доступними законними методами.    

«У вересні 2016 року прокуратура Львівської області відродила «еру януковича» на території  комплексу Едем Резорт & СПА.

В той час, як Генеральний прокурор та Президент запевняють, що вони ліквідували каральний орган та створили європейську прокуратуру, прокуратура Львівської області продовжує надсилати «листи щастя» підприємствам, на кшталт «…про вивчення використання земель та водних об`єктів на території товариства». Що це означає? Це означає, що фактично прокуратурою Львівської області відновлено практику тиску на бізнес, яка широко застосовувалась свого часу режимом януковича і через яку, у тому числі, цей режим був зметений Майданом.

Однак, не минуло і трьох років з часу Революції Гідності, як прокуратура знову стала на цей небезпечний та слизький шлях – «перевіряє» і діє так само, як у 2012 році це робили опричники януковича. Замість того, аби боротися із справжньою злочинністю, контрабандою, вони «пресують» роботодавців та сумлінних платників податків. Навіть методи у них залишилися «старорежимні»: спершу створи підприємцю проблему, а потім вкажи на шляхи та ціну вирішення «питання».

Відтак доводимо до відома карального органу (прокуратури) у Львівській області.

Підприємство працює лише згідно з чинним законодавством. Протягом останнього часу на території зареєстровано нові підприємства. Тільки у цьому році на нові робочі місця працевлаштовано близько 40 працівників, а до наступного сезону планується забезпечити постійною роботою щонайменше 100 осіб.

Нас не зламали бандитські наскоки поплічників януковича  в 2012 році, не зламають і зараз.

Працівники підприємства та їхні родини налаштовані рішуче відстоювати свої конституційні права і запитують:

в Президента:

- чи цей факт не є ознакою того, що підконтрольні йому посадовці саботують реформи у прокуратурі?

- чи ці приклади не є свідченням контрреволюціного реваншу  попереднього злочинного режиму?

в Генпрокурора:

 - чи реформа прокуратури справді відбувається по всій Україні, а не лише у «вітринних» містах?

 - чи не намагається Генпрокуратура відновити загальний нагляд?

 - скільки реваншистів залишилось в її системі?

в Голови Львівської ОДА:

-як у таких умовах залучати інвестиції у фактично депресивний Перемишлянський район Львівської області?;

- чи можливо створювати нові робочі місця під тиском прокуратури?      

Переконані, що ці питання потребують негайної відповіді та реагування з боку влади.

З повагою та вірою у справедливість

колектив Едем Резорт & СПА»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ