Про це повідомляє система Prozorro, повідомляє сайт НГ.Львів.

За ці кошти переможець зобов’язується провести демонтаж дверей та вікон, покласти нову підлогу, поштукатурити стіни та стелю, здійснити каналізаційні роботи тощо.

На торгах з фірмою конкурувало лише ТОВ «Галицька магістраль» з пропозицією на 1 тис. грн дорожчою (0,5% від суми). Фірми не зменшували свої первинні пропозиції.

Власником ПП «Львівдах» є Іван Кіцила. Він також є співвласником ТОВ «Управляюча компанія «Новий Львів» разом з Ярославом Олійником, який є основним власником ТОВ «Галицька магістраль».

Окрім того, у договорах від червня 2015 року «Галицька магістраль» вказувала однакову адресу з ПП «Львівдах»: Новояворівськ, вул. Привокзальна, буд. 3, проте у 2015 році змінила юридичну адресу на вул. Стрийську, 122Б у Львові.

Ці фірми вже не вперше конкурують на торгах. Як раніше повідомляли «НГ. Львів», фірми змагались за заміну вікон в психіатричній лікарні, а також у тендері на ремонт даху.

Згідно з Prozorro, ПП «Львівдах» з початку 2017 року отримало 12 замовлень на загальну суму 6,41 млн грн, усі – від львівських лікарень, з них п’ять за процедурою відкритих торгів. В усіх п’яти випадках підприємство конкурувало з ТОВ «Галицька магістраль», серед яких в трьох також були інші учасники, пропозиції яких були відхилені.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ