Благодійний музичний вечір на телеканалі NTA «Рік незламності» - спецефір проєкту «Говорить Великий Львів» з людьми мистецтва. Щирі розмові та справжня українська музика випалена повномасштабною війною в новорічну ніч разом з Наталкою Струк та Віталієм Крутяковим. 

Підсумовуємо 2022-рік та віримо в переможний 2023 з Юлією Думанською, Кимменом з Kalush Orchestra, Сестрами Тельнюк, Піккардійською Терцією, Соломією Чубай, Романом Гапачилом та “BOZHYK DUO”. 

Ви почуєте музичне вітання від військових з донецького напрямку. Зокрема, лідер гурту «Тінь сонця» Сергій Власюк з прем’єрою нової пісні “Бути разом”. « це кліп, в якому ви відчуєте наших воїнів світла. Які хочуть бути разом зі своїми коханими», - розповів Сергій Власюк. 

Щира MamaRika розповість про життя під шум генераторів, чому таки наважилася повернутися з маленькою дитиною до Києва після евакуації в Європу. А Юлія Думанська виконає, до мурах чуттєві пісні про війну. У новому амплуа почуєте і Остапа Дроздова. Знаний телеведучий не тільки підсумує рік, а й виконає свою авторську композицію. «Це моя розмова з моєю країною. Складна, але потрібна», - каже Остап Дроздов.

Під час ефіру збираємо кошти для 45-ої бригади та 130 батальйону ТРО Києва (5375411422676945) Не пропустіть грандіозну прем’єру 31 грудня о 19.00 на каналі NTA та у наших соцмережах.

ІА "Вголос": НОВИНИ