Проєкт «Говорить Великий Львів» продовжує розігрувати полотно художника, військовослужбовця Національної гвардії України Андрія Сагана, який у прямому ефірі малював свій прогноз на 2023 рік.

На потреби українських захисників вже зібрали майже 18 тисяч гривень. Станом на цю хвилину найбільший донат - 5000 гривень.

 
Якщо ж ви хочете позмагатись за цей витвір мистецтва - у вас є усі шанси, надіславши більший донат одним платежем. Триватиме розіграш до четверга 26 січня.
 
«Ця картина - символ 2023-го. У 2022-му автор полотна доєднався до сил оборони. Він тепер нацгвардієць. Ми хочемо розіграти картину та допомогти військовим. Хто скине найбільшу суму - виграє полотно», -  каже Наталія Струк, ведуча проєкту «Говорить Великий Львів»
Розіграшем картини збираємо кошти для Тернопільського підрозділу Нацгвардії, який виконує завдання на сході України. Мета збору – 60 тисяч гривень. Саме така сума потрібна, щоб придбати п’ять дальномірів. Але це не межа. Більше зібраних коштів – більше дальномірів для бійців!
Разом долучаймося до благодійної справи! Той, хто відправить найбільшу суму для Національної гвардії – виграє картину! Якщо Ви скинули донат та долучилися до розіграшу полотна – пишіть у коментарях свій контактний номер під трансляцією ефіру, аби ми могли звʼязатися з Вами. Банка для збору: https://send.monobank.ua/jar/7CSLvcEHo8
 

ІА "Вголос": НОВИНИ